Αγαπητοί γονείς

Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και η νέα χρονιά να κυλήσει με υγεία και προκοπή για σας και τα παιδιά σας!

Όπως έχετε ήδη πληροφορηθεί τα μαθήματα ξεκινούν δια ζώσης από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021. Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, θα προβούμε σε αλλαγές, όσον αφορά στην ώρα προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών.

Ως εκ τούτου, από τη Δευτέρα θα ισχύσουν τα παρακάτω:

ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

  1. 8.00΄ οι μαθητές των Α, Β1 και Β2 τάξεων.
  2. 8.10΄ οι μαθητές των Γ, Δ1 και Δ2 τάξεων.
  3. 8.20΄ οι μαθητές των Ε, Στ1 και Στ2 τάξεων.

ΩΡΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ  ΜΑΘΗΤΩΝ

  1. 12.50 ΄ οι μαθητές των Α, Β1 και Β2 τάξεων.
  2. 13.00΄οι μαθητές των Γ, Δ1 και Δ2 τάξεων.
  3. 13.10΄ οι μαθητές των Ε, Στ1 και Στ2 τάξεων.

Κρίνουμε σκόπιμο να σας επιστήσουμε την προσοχή στην έγκαιρη προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών, για την αποφυγή συνωστισμού. Θα σας παρακαλούσα μετά την παράδοση των παιδιών να αποχωρείτε, για να έρθουν τα επόμενα.

Ειδικά για την αποχώρηση, οι θέσεις των γονιών έξω από την πόρτα της εισόδου θα είναι οι εξής:

Αριστερά από την κεντρική  πόρτα , μπροστά από την αυλή του νηπιαγωγείου οι γονείς των Α, Γ και Ε τάξεων.

Δεξιά από την κεντρική πόρτα  μπροστά στο κουβούκλιο του φύλακα, οι γονείς των Β1,Δ1 και Στ1 τάξεων.

Στο πεζοδρόμιο απέναντι από την είσοδο του σχολείου οι γονείς των Β2, Δ2 και Στ2 τάξεων.

Το Ολοήμερο πρόγραμμα θα λειτουργήσει κανονικά.

 

Αγαπητοί γονείς,

Μοναδικό μας μέλημα είναι η διασφάλιση της υγείας των μαθητών μας και των οικογενειών όλων μας. Για να το πετύχουμε αυτό στο βαθμό που περνάει από το χέρι μας, πρέπει όλοι να είμαστε πολύ συνεπείς στην τήρηση των παρακάτω μέτρων:

  1. Φοράμε όλοι και σε όλους τους χώρους του σχολείου μάσκα, εκτός της ώρας της γυμναστικής. Εφοδιάστε τα παιδιά με παραπάνω από μία μάσκα.
  2. Έχουμε αντισηπτικό σε όλες τις αίθουσες και τα παιδιά μπαίνοντας και βγαίνοντας από τις αίθουσες απολυμαίνουν τα χέρια.
  3. Κρατάμε τις απαραίτητες αποστάσεις. Έτσι στην αυλή τα τμήματα έχουν συγκεκριμένες θέσεις και εκεί κάνουν το διάλειμμά τους.
  4. Για να επικοινωνήσετε με τη διεύθυνση του σχολείου, θα πρέπει να κλείσετε ραντεβού. Με τους εκπαιδευτικούς επικοινωνείτε τηλεφωνικά τις ώρες και τις μέρες που σας έχουν ορίσει.
  5. Επειδή οι αίθουσες θα έχουν ανοιχτές πόρτες και παράθυρα καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος όπως και αναμμένο το καλοριφέρ, φροντίστε τα παιδιά να είναι καλά ντυμένα, ειδικά τις μέρες που θα έχει πολύ κρύο.
  6. Αν κάποιο παιδί είναι κρυωμένο ή έχει ύποπτα συμπτώματα, κρατήστε το καλύτερα σπίτι και ενημερώστε μας.

Σε όλο το διάστημα της καραντίνας και της τηλεκπαίδευσης , οι εκπαιδευτικοί μας στάθηκαν δίπλα στα παιδιά σας, υπερβαίνοντας όλες τις δυσκολίες που υπήρχαν με υποδειγματικό τρόπο. Νιώθω την ανάγκη να τους ευχαριστήσω και δημόσια και να τους ευχηθώ να είναι πάντα καλά και να δίνουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό, όπως μόνο αυτοί ξέρουν.

Όλοι μας όμως ξέρουμε πως το φυσικό περιβάλλον των παιδιών και των εκπαιδευτικών είναι το σχολείο μας. Βοηθήστε μας να πετύχουμε με τα νέα μέτρα  και να κρατήσουμε τα σχολεία μας ανοιχτά!!!!!!!!

Η Διευθύντρια του σχολείου

Δώρα Καχρίλα

 

Επαναλειτουργία σχολικής μονάδας από Δευτέρα 11/1/2021