Αγαπητοί γονείς

Πρώτα απ΄όλα νιώθουμε την ανάγκη να ευχηθούμε στα παιδιά μας και σε σας μια ευχάριστη, ασφαλή και δημιουργική σχολική χρονιά! Βρισκόμαστε ακόμη κάτω από την απειλή της πανδημίας και προσπαθούμε να διασφαλίσουμε όλες τις αναγκαίες συνθήκες για να είναι τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί μας προστατευμένοι, όσον το δυνατόν περισσότερο, από τον κίνδυνο της μόλυνσης του ιού. Για να το πετύχουμε αυτό και σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας θα πρέπει όλοι μας να τηρήσουμε τα παρακάτω:

  1. Οι μαθητές μας καθώς και οι εκπαιδευτικοί πρέπει υποχρεωτικά να φορούν μάσκα στους κλειστούς χώρους, καθώς και κατά την είσοδο και την έξοδό τους από το σχολείο.
  2. Οι είσοδοι των σχολείων διαφοροποιούνται, όπως και τον Ιούνιο. Δηλαδή οι μαθητές του 3ουΔημοτικού από την είσοδο της Φλοίας και οι μαθητές του 11ου Δημοτικού από την είσοδο της Μεσογείων.
  3. Προς αποφυγή συνωστισμού οι ώρες διαλειμμάτων των δύο σχολείων διαφοροποιούνται και τα παιδιά μοιράζονται στα δύο προαύλια.
  4. Σε όλες τις αίθουσες υπάρχουν απολυμαντικά και στα διαλείμματα τα θρανία θα απολυμαίνονται καθώς και οι τουαλέτες στο τέλος του διαλείμματος.
  5. Την Τρίτη και την Τετάρτη τα σχολεία μας θα λειτουργήσουν από τις 8.15΄μέχρι τις 13.15΄.  Για τις επόμενες μέρες θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.
  6. Αν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να έρθετε στο σχολείο, θα πρέπει να έχει προηγηθεί τηλεφώνημα για να έχουμε κλείσει ραντεβού.
  7. Σας παρακαλούμε πολύ να τηρείτε τις αποστάσεις και έξω από το σχολείο.

Σας ευχόμαστε μια καλή και ανέφελη σχολική χρονιά!

Οι Διευθύντριες των σχολείων

Θοεδώρα Καχρίλα

Ειρήνη Χαιδή

Οδηγίες για τους γονείς 2020-2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *