Την Τετάρτη, 20/12/23, δάσκαλοι και μαθητές στο σχολείο μας παρακολουθήσαμε την ταινία: «Το Πολικό Εξπρές»!

Μερικές ημέρες πριν την προβολή είχαμε φροντίσει να προμηθευτούμε τα εισιτήριά μας, φέρνοντας ως αντίτιμο διάφορα προϊόντα, τα οποία θα προσφερθούν στην κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος».

Την Τετάρτη το πρωί, μπαίνοντας στο σχολείο, αυτομάτως μεταφερθήκαμε στο «σκηνικό» της ταινίας! Η αυλή και οι αίθουσες είχαν στολιστεί αναλόγως για το ταξίδι μας ως τον Βόρειο Πόλο!

Ακολουθώντας τις ράγες, οδηγηθήκαμε έξω από τις αίθουσες προβολής, ώστε να επικυρώσουν τα εισιτήριά μας ο εισπράκτορας και ο σταθμάρχης!

Η παρέα με τους συμμαθητές, το ντύσιμο με τα πιτζαμάκια, οι αγκαλιές με τα μαξιλάρια τους και η ζεστή σοκολάτα που τους προσφέρθηκε έκαναν τα παιδιά να απολαύσουν την ταινία και έβαλε όλους μας για τα καλά σε γιορτινό κλίμα! Μας ταξίδεψε στον Βόρειο Πόλο και πάλι πίσω, «άναψε» την ανυπομονησία μας για τα Χριστούγεννα και μας βοήθησε, ώστε να ηχεί στα αυτιά μας για πολύ καιρό ο γλυκός ήχος από το καμπανάκι του Άη – Βασίλη!

Καλές γιορτές!! 🔔

 

Παραθέτουμε φωτογραφίες από….

🥖…τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης…

📜…την ενημέρωση του κοινού…

🚂…τη διακόσμηση…

 

🎬…την παρουσίαση και έναρξη…

🧑‍✈️… τον μηχανοδηγό, που «άτμιζε»…

 

📽️ ❄️ 🧑‍🎄…την προβολή…

☕…την παρασκευή της σοκολάτας…

🎟️…τα αναμνηστικά 💭….

🧑‍🎄…και τέλος: την παραλαβή των προϊόντων που συγκεντρώθηκαν από εκπρόσωπο της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος»… Μια στιγμή γεμάτη αγκαλιές και χαμόγελα!

 

 

Το Πολικό Εξπρές στο σχολείο μας! 🚂 🎄 ❄️